вівторок, 9 грудня 2014 р.

У грі, як і раніше, існує величезна кількість вручну зроблених печер, фортів та інших місць. Всі ці місця гравець має право вільно досліджувати, вивчати й очищати. При цьому в різних локаціях для очищення необхідно провести різні дії: вбити всіх мешканців, одного або декількох найсильніших істот і / або вивчити слово сили, забрати або повернути предмет. У деяких підземеллях потрібно виконати особливі дії. Очищені місця позначаються на карті позначкою «Очищено». Досліджуючи і зачищаючи, гравець може отримати побічна завдання, або дізнатися якусь історію. Дуже часто в кінці гравцеві дається нагорода (скриню з артефактами, золотом, сувоями та ін.), Або в кінці гравець може зустріти сильного ворога (ватажка розбійників), оглянувши труп якого, можна отримати цінності.

У грі з'явилися нейтральні тварини, нездатні до агресії навіть заради самооборони (наприклад кролик або лось). Крім тварин, гравець може зустріти велетнів, що пасуть мамонтів, а також драконів, нападників на головного героя та інших персонажів. У підземеллях мешкають драугри - норди, повсталі з мертвих. [28] А в двемерскіх руїнах - механічні павуки, Фалмер, Корус і центуріони (сфери і парові центуріони).

Складна політична обстановка в Скайріме обумовлена його бурхливим минулим і сьогоденням через декількох активно ворогуючих фракцій. До деяких з них може примкнути гравець, змінивши таким чином історію країни.

Немає коментарів:

Дописати коментар