середа, 10 грудня 2014 р.

гільдії

У Skyrim, як і в попередніх іграх серії The Elder Scrolls, представлено декілька фракцій і гільдій, до яких можна приєднатися і пройти шлях від рекрута до глави. Як і раніше, в кожній гільдії представлена своя сюжетна лінія, і кожна має свої особливості. Гільдії не вимагають від вступило знання певних навичок, але ними бажано володіти для успішного проходження. Приміром, в Гільдії Злодіїв знадобляться уміння Злому і кишенькових крадіжок, а в Гільдії Магів нагоді знання основ будь-якої магічної школи. Однак при цьому є можливість пройти всі гільдії одним персонажем, наприклад, використовувати для невидимості заклинання, або, вбиваючи свою мету лицем до лиця в чесному бою, виконувати завдання Темного Братства.

     Соратники - практично те ж саме, що Гільдія Бойцов в попередніх іграх серії. Соратники по суті своїй є найманцями. Вибрані члени Соратників під назвою «Круг» є вервольфа. Також борються з організацією під назвою «Срібна Рука».
     Темне Братство - залишки гільдії ассасинов, що була в Oblivion. Щоб вступити в неї, потрібно виконати завдання Авентус Аретино на вбивство Грелод Доброї - господині притулку, знущається над дітьми. Також є квест, в якому можна знищити Темне Братство, убивши для початку лідера Астрід при першій зустрічі з нею.
     Колегія Вінтерхолда - об'єднання магів Скайріма (старий конкурент Гільдії Магів, успішно пережив своїх суперників). Єдине місце в Скайріме, де можна офіційно навчитися магії (хоча заклинання і магічні речі можна купувати у придворних магів, однак більш широкий асортимент книг з заклинаннями саме в Колегії). Але найпотужніші заклинання (в тому числі майстерні заклинання) можуть бути отримані тільки в цій гільдії.
     Гільдія Злодіїв - злодійська організація, що влаштувалися в Ріфтене. На відміну від гільдії злодіїв у попередніх іграх серії, в Скайріме вона на початку дуже слабка.
     Імперський легіон / Брати Бурі - дві ворогуючі фракції (пройти обидві одним персонажем не представляється можливим). Гравцеві належить вибрати одну зі сторін - або боротися в ім'я Імперії на стороні Імператора під командуванням генерала Тулія, або встати на сторону Ульфріка Буревісника - глави нордского ополчення. Також присутня можливість зрадити обрану сторону при виконанні деяких квестів.
     Колегія Бардов - пригодницька організація. Гравцеві доведеться виконувати різні прохання членів гільдії (наприклад, відправитися в які-небудь руїни, щоб добути певний предмет) для просування по службі.
     Клинки / Сивобороді - після проходження головного квесту можна приєднатися до сивобородого, або ж до відтворили організації Клінков, де вам буде запропоновано запросити або найняти знайомих, яким ви допомогли або просто найманців, які будуть служити в цій організації «посмертно».

Немає коментарів:

Дописати коментар